sitemap  
print versie
strategisch beleid > start en doorgroei >
 

startende en doorgroeiende ondernemingen

 

Vertrekkend van een goed zakelijk idee - het Abusiness concept@ -, of van een herziening of uitbreiding van dit idee, worden zowel de startende ondernemer als de ondernemer die zich bevindt in een doorgroeifase geconfronteerd met een gelijkaardige problematiek: hoe kan ik het business concept omtoveren tot iets levends dat mijn onderneming winst oplevert ? De kwaliteit van de voorbereidingen gekoppeld aan de bekwaamheid van de ondernemer en zijn team zullen doorgaans het succes gaan bepalen.

 

Tot de voorbereidingen behoren ondermeer het ondernemingsplan en het financieringsvraagstuk. We moeteen helaas vaststellen dat Vlaamse ondernemingen moeten opstarten of doorgroeien met zowat de helft van het risicokapitaal beschikbaar voor een vergelijkbare onderneming in de USA. Onderfinanciering leidt onvermijdelijk tot een tragere realisatie van het business concept of in vele gevallen tot een langdurige stagnatie bij jonge ondernemingen.

 

Profidyn is lid van BAN Vlaanderen (www.banvlaanderen.be) en heeft speciaal voor BAN Vlaanderen een coachingformule ontwikkeld om u op een gestructureerde wijze te gidsen bij het opmaken van het financiƫle plan en bij het invullen van uw financieringsbehoefte. Dit alles aan een uiterst gunstig tarief. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het opmaken van uw financiƫle plan en/of voor coaching bij de opmaak van uw ondernemingsplan. Onze benadering is er specifiek op gericht om u met het best mogelijke resultaat te begeleiden naar een succesvolle (door-)start gesteund op een degelijke financiering van de behoefte aan risicokapitaal.

Ook bij de aanpak van uw business development of groeistrategie kan de assistentie van de Profidyn coach of consultant een onschatbare ondersteuning blijken van uw management team.

Profidyn nv/sa - Dalialaan 39 - 3191 Boortmeerbeek - Tel. +32 15 61 56 76
E-mail: - Gebruiksvoorwaarden en privacy-statement
 
 
 
 
Zoeken