sitemap  
print versie
marketing & verkoop > marketingstrategie en -plan >
 

marketingstrategie en -plan

Marketing is een oorlogsgebied geworden met snelle wijzigingen bij de bestaande concurrentie, de snelle opmars van buitenlandse concurrenten, technologische veranderingen die bestaande producten of marktbenaderingen een vroegtijdige dood laten sterven, nieuwe regelgevingen met plots opduikende nieuwe import- of exportdrempels en, het ergst van al, met klanten die vlot "zappen".

In onze ondernemingen gaat de voornaamste aandacht van de marketing manager naar de communicatie-aspecten die een verkoopsstijging van de bestaande producten of diensten in de hand werken. De allerbeste marketeers zijn degenen die hun communicatie weten in te passen in een ruimer denkkader, en die dan ook hun klanten door en door kennen, een goed beeld hebben van de omgevingsfactoren die voor de onderneming belangrijk zijn, inzicht hebben in de ontwikkelingen van de concurrenten, de technologische evoluties volgen, en die internationaal en innovatief denken en veranderingen kunnen doordrukken. Visie vraagt echter research, overleg en veel tijd, tijd die er onvoldoende is ...

Redenen genoeg om u professioneel te laten bijstaan. Naast onze consulting of coaching op maat biedt Profidyn u een zeer interessante abonnementenformule: u huurt een top-marketeer gedurende een vast doch beperkt aantal dagen per jaar om u bij te staan bij het periodiek herzien van uw groeistrategie, planning of innovatieve marketingtrajecten. Dank zij onze routine, ervaring en constante research kunnen wij u deze abonnementenformule niet alleen super voordelig aanbieden, u krijgt er een andere visie door en u haalt er beslist concurrentievoordelen uit. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor een verkennend gesprek.

Profidyn nv/sa - Dalialaan 39 - 3191 Boortmeerbeek - Tel. +32 15 61 56 76
E-mail: - Gebruiksvoorwaarden en privacy-statement
 
 
 
 
Zoeken